I form til VM

Gjennom VM-Alliansen 2025 skal vi bidra til at enda flere kommer seg opp av godstolen, og blir enda mer fysisk aktive. I et samarbeid med Avantas Aktiv får alle medlemmer i VM-Alliansen 2025 tilgang til et treningsprogram beregnet på alle ansatte.

Vi vet alle at fysisk aktivitet er sunt for både kropp og hode. Samtidig har det positiv innvirkning på motivasjon, og ikke minst sykefravær. Dette er således en investering som alle virksomheter bør investere i. Avantas Aktiv har vært inne i over 300 bedrifter med ulike former for treningsopplegg for ansatte. Gjennom deltagelse i VM-Alliansen 2025 får alle medlemmer tilgang til at ansatte får bruke den digitale treningsdagboken Avantas Aktiv har utviklet. Dette inngår i medlemskapet og er alene langt mer verdt enn prisen for medlemskapet. I tillegg kan bedriftene få hjelp fra Avantas Aktiv til å legge opp skreddersydde løsninger for akkurat din bedrift.

VM-Alliansen 2025 skal være en bidragsyter på mange felt. De bedriftene som har valgt å bli medlem har intensjon om å få utnyttet de mulighetene ligger i at Trondheim og Trøndelag skal være vertskap for store begivenheter de kommende årene. Å få alle ansatte i bedriftene i bedre fysisk form er alene en kraftig merverdi. Derfor har VM-Alliansen 2025 inngått samarbeid med Avantas Aktiv. Målet er å få «Folk i form til VM» uansett om det er håndball-VM i 2023 eller ski-VM i 2025.