“Vi deltar”

VM-Alliansen er basert på medlemmer fra næringslivet og vårt mål er å samle mer enn 300 bedrifter fra hele regionen i VM-Alliansen 2025. Dette for å skape et kraftsentrum, der hver enkelt aktør skal få muligheten til å bruke store internasjonale begivenheter til å styrke egen virksomhet. 

Det er flere verdensmesterskap som Trondheim og Trøndelag er vertskap for de nærmeste årene, og VM-Alliansen 2025 skal stimulere til trøndersk deltagelse der medaljene deles ut. Det er bare å glede seg til :

  • VM Håndball kvinner i desember 2023 
  • VM Håndball herrer i januar 2025  
  • VM på Ski i februar/mars 2025

Vi har som mål å sette kraft bak uttrykket «Fra Rindal til Bindal» ved å invitere næringslivsaktører i Trøndelag i et fellesskap med en felles intensjon om å utnytte disse internasjonale begivenhetene. Samtidig skal vi skape en arena hvor nye relasjoner etableres, og gjennom det bidra til at næringslivet i regionen blir enda mer attraktivt for ansatte, kunder og leverandører. I tillegg legger vi til rette for deltakelse for kulturelle godbiter (konserter osv.) og andre sportsbegivenheter, både i inn- og utland.

Vår visjon:
VM-Alliansen 2025 har som formål å skape begeistring, kunnskap og tilhørighet til store idrettsbegivenheter som arrangeres i Trondheim, og inviterer næringslivet «Fra Rindal til Bindal» om å delta. Dette vil gi muligheten til å bygge nye relasjoner og skape verdier før, under og etter mesterskapene samt delta på folkefesten.

Alt dette pakket inn under vår visjon «Vi deltar».

VM-Alliansen 2025 AS er eid av KOMENT AS.