Første medlemsmøte

“Endelig er vi i gang”

… var det mange som sa da det første medlemsmøtet i VM-Alliansen 2025 gikk av stabelen. Godt fremmøte, interessante foredragsholdere, god mat, tid til å knytte nye og videreutvikle eksisterende kontakter og en forrykende håndballkamp gjorde sitt til at det var et vellykket møte.

Kolstad Håndball startet med å fortelle om sin reise, hvor daglig leder Jostein Sivertsen gav oss god innsikt i satsningen og hårete mål, og trener Christian Berge snakket om prestasjonskultur og hvordan dette skaper resultater på banen.

Åge Skinstad fra Ski-VM 2025 snakket om både anlegget som bygges i Granåsen, og hvordan dette skal brukes til både ski, hopp, fotball og andre aktiviteter i mange år fremover. Han gikk i dybden på hvordan de som stab går fra strategi til gjennomføringsfasen, og hva vi kan forvente å se fremover. Du verden som vi gleder oss til dette som blir en folkefest i 2025!

Så avsluttet vi møtet med en forrykende håndballkamp der serieleder Kolstad lekte seg frem til en knusende seier over Sandnes der sluttresultatet ble 35-21, og vi så mange nye triks som de nå trener på og stemningen i salen var helt elektrisk.