Byåsen Elite Damer

Byåsen Håndball Elite

Den 27. september hadde vi medlemsmøte på Kolstad Arena i forbindelse med Byåsen Håndball Elite sin hjemmekamp mot Gjerpen. Vi heiet på jentene, som vant med god margin!

Først var det informasjonsmøte i konferansesalen på Heimdal Videregående Skole, før vi gikk til middag i Byåsen Partner Arena sammen med sponsorene. Der vi fikk høre fra trenere og daglig leder om dagens kamp, og VM-Alliansen fikk podiet til å snakke om hva vi driver med.

Deretter var det høytidelig seremoni på midtbanen rett før avkast, der VM-Alliansen overrakte en gavesjekk på kr 50.000 til klubben. Dette ble lansert på vårt medlemsmøte i februar, hvor vi redegjorde for hvordan vi alle skal bidra der medalje-grunnlaget skapes. I år ble donasjonen gitt til damehåndball – naturligvis også i sammenheng med årets store begivenhet i desember med VM i håndball!