Nye medlemmer til VM-Alliansen

Det er med glede vi kan ønske mange nye medlemmer velkommen til VM-Alliansen. Dette er en bekreftelse på at de som har vært med fra starten av har skapt et attraktiv fellesskap. Det er også gledelig at monumentale aktører som Salmar, Riis Bilglass og Norsk Kylling nå er en del av VM-Alliansen.

I desember tok vi del i VM i håndball for kvinner. Og nå er det bare ett år til Trondheim og Trøndelag skal være vertskap for VM på Ski. Et arrangement som VM-Alliansens medlemmer skal ta del i. Dere er alle sikret tilgang til de viktigste arenaene i det som vil bli en folkefest på godt gammelt norsk nivå. 

Det er sendt ut aktivitetsplan for 2024, og det er ikke lenge til vi skal møtes i forbindelse med Kolstad sin hjemmekamp i håndballens Champions League. Ikke gå glipp av den anledningen til å treffe andre medlemmer i VM-Alliansen og ikke minst ta del i sportslige opplevelser ingen andre regioner i Norge kan by på.

Kjenner du andre virksomheter som du mener vil ha glede av å bli en del av VM-Alliansen, så ikke nøl med å gi oss et lite hint. Vi tar kontakt, og sørger for at flere får bli en del av oss.

Foto: Norsk Kylling var med oss under VM for damer i håndball i desember og de fikk tilslaget på en signert drakt. Pengene går til Frelsesarmeen. Med på bilde er Kristin Holseth og Ingrid Steinvik fra markedsavdelingen til Norsk Kylling.