OM OSS

VM-Alliansen 2025 AS har som mål å sette kraft bak uttrykket «Fra Rindal til Bindal» ved å invitere næringslivsaktører i Trøndelag, i et fellesskap med en felles intensjon om å utnytte de internasjonale begivenhetene som Trondheim og Trøndelag er vertskap for de kommende årene. Dette dreier seg ikke minst om store idrettsmesterskap som VM i håndball for kvinner i desember 2023, VM i håndball for herrer i januar 2025 og VM på ski i februar/mars 2025.

Vårt mål er å samle mer enn 300 bedrifter fra hele regionen i VM-Alliansen 2025. Dette for å skape et kraftsentrum, der hver enkelt aktør skal få muligheten til å bruke store internasjonale begivenheter til å styrke egen virksomhet. Samtidig skal vi skape en arena hvor nye relasjoner etableres, og gjennom det bidra til at næringslivet i regionen blir enda mer attraktivt for ansatte, kunder og leverandører.

Vår visjon

VM-Alliansen 2025 har som formål å skape begeistring, kunnskap og tilhørighet til store idrettsbegivenheter som arrangeres i Trondheim, og inviterer næringslivet «Fra Rindal til Bindal» om å delta. Dette vil gi muligheten til å bygge nye relasjoner og skape verdier før, under og etter mesterskapene samt delta på folkefesten.

Alt dette pakket inn under vår visjon «Vi deltar».

Hva VM-Alliansen 2025 tilbyr

 • Arena for B2B-nettverksbygging
 • Omtale og deltakelse i VM-Alliansens markedskanaler
 • Rett til å benytte logo for VM-Alliansen 2025
 • Fri deltakelse på alle ordinære aktiviteter i VM-Alliansen 2025. 5 – 8 per år
 • Eksklusiv rett til kjøp av billetter og VIP til:
  – VM Håndball både 2023 og 2025
  – VM på ski 2025
  – Under VM på ski: prioritert tilgang til VIP-fasiliteter i Erkebispegården og Øl-teltet i Ytre Kongsgård
  – Kulturelle godbiter (konserter etc)
  – Andre sportsbegivenheter, både i inn- og utland
 • Foredragsholder til eget internt eller eksternt arrangement
 • Tilrettelegging for egne arrangementer knyttet til VM-Alliansens aktiviteter eller i forbindelse med mesterskapene i Trondheim
 • Fri tilgang til Avantas Aktiv sin digitale treningsdagbok “Alle i form til VM”